Brandon

Sofa

995

Brandon

Sofa

vanaf

995

Wat een topper is deze Brandons Sofa. Verkrijgbaar in diverse opstellingen en formaten. Past met zijn vormgeving in zowel een modern als landelijk interieur. Met de vele mogelijkheden een bank helemaal naar jouw wensen samen te stellen. Een bank met een mooie uitstraling en een geweldig zitcomfort met extra ondersteuning in de rug.

Brandon Sofa

Krachtig en stoer, dat is de uitstraling van deze Brandon Sofa. De bank heeft een brede armleuning en een speels effect door de oversteek van de zitkussens. De hoge rugkussens bieden extra comfort en ondersteuning. Naast de keuze uit diverse maten en opstellingen, heb je ook keuze uit diverse type rugkussens. Erg leuk is deze bank bijvoorbeeld in de stoere Brooklyn uitvoering. Maar ook in de strakke casia uitvoering is de bank een lust voor het oog. Ook dit is dus weer een bank met veel mogelijkheden en opties.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!