Fiore

Hoekbank

2495

Fiore

Hoekbank

vanaf

2495

De Fiore heeft een landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor past hij in elke interieur. De bank heeft een sierlijke armleuning en is standaard voorzien van comfortabele armkussens. Ook hier heb je weer de keuze uit diverse type rugkussens. Zo geeft bijvoorbeeld het diepe handgemaakte capitonnage de bank een luxe uitstraling. De Fiore is helemaal zelf samen te stellen en verkrijgbaar in diverse maten, opstellingen en stoffen.

Fiore Hoekbank

De Fiore is verkrijgbaar in diverse opstellingen, zo ook in een hoek. Droom weg in deze landelijke bank met zijn stoere uitstraling. Of je nu van een zachte of harde zit houdt, het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt zelf de opstelling, maat en kleur van de bank. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende mogelijkheden qua type rugkussens. Favoriete voor ons bij deze bank is toch wel het handgemaakte capitonnage. Dit geeft een luxe romantische uitstraling. Maar met de strakke belijning van de Casia uitvoering maak je hem zeker zo mooi. In onze showroom laten we je graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!