Carl

Loungebank

1695

Carl

Loungebank

vanaf

1695

Een robuuste bank met strakke belijning en brede armleuning. Deze bank uit de UrbanSofa collectie heeft een iets lagere body met dikke zitkussens en dat geeft de bank een eigentijdse uitstraling. Net als al onze modellen is ook deze bank in diverse opstellingen en trendy stoffen verkrijgbaar.

Carl Loungebank

Met zijn lagere body, strakke belijning en brede armleuning heeft UrbanSofa een eigentijdse loungebank met luxe uitstraling aan haar collectie toegevoegd. Extra detail is de mogelijkheid om de bank te combineren met de Carl Blocks. Deze zijn als tussenelement toe te voegen aan de bank, maar ook te gebruiken als salontafel of sidetabel. Dat maakt het loungen nog comfortabeler. Ook deze bank is, zoals je van UrbanSofa mag verwachten, verkrijgbaar in diverse opstellingen, maten en stoffen uit onze trendy stoffencollectie.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!