Giorno

Hoekbank

2095

Giorno

Hoekbank

vanaf

2095

Een stoere bank en met zijn 104 cm zitdiepte een heerlijke bank om in weg te duiken. Te diep voor jou? Geen probleem, iedere bank van Urbansofa is namelijk aan te passen naar een 10 cm kortere zit. De Giorno heeft een strak vormgegeven armleuning, wat hem een stoer uiterlijk geeft. Jij bepaalt zelf de look, het zitcomfort en opstelling. Of je nu gaat voor een grote stoere hoekbank of voor de organisch gevormde ronde lounge. Met de keuze uit één van onze trendy stoffen uit de UrbanSofa collectie wordt ook deze bank weer speciaal voor jou gemaakt.

Giorno Hoekbank

Met het hele gezin gezellig een avondje samen op deze mooie hoekbank. De Giorno heeft een diepe zit een bank om heerlijk met elkaar in weg te kruipen. Met zijn strakke vormgegeven armleuning een eigentijdse bank die past in ieder interieur. Alle producten van UrbanSofa zijn helemaal op maat samen te stellen. Kleur, formaat, opstelling en zelfs het type Rugkussens, het is allemaal mogelijk. En niet te vergeten: ook het zitcomfort is aan te passen. Of je nu van een harde of zachte zit houdt, jij bepaalt zelf wat bij jou past. Alle banken van UrbanSofa worden dan ook persoonlijk en op wens van de klant geproduceerd. Wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!