Giorno

Sofa

895

Giorno

Sofa

vanaf

895

Een stoere bank en met zijn 104 cm zitdiepte een heerlijke bank om in weg te duiken. Te diep voor jou? Geen probleem, iedere bank van Urbansofa is namelijk aan te passen naar een 10 cm kortere zit. De Giorno heeft een strak vormgegeven armleuning, wat hem een stoer uiterlijk geeft. Jij bepaalt zelf de look, het zitcomfort en opstelling. Of je nu gaat voor een grote stoere hoekbank of voor de organisch gevormde ronde lounge. Met de keuze uit één van onze trendy stoffen uit de UrbanSofa collectie wordt ook deze bank weer speciaal voor jou gemaakt.

Giorno Sofa

Zoek je een stoere, eigentijds bank dan is deze Giorno vast iets voor jou. De bank heeft een strak vormgegeven armleuning en een heerlijk diep zitcomfort. Maar voor de wat actievere zit is hij te verkrijgen met 10 cm minder zitdiepte. Bij UrbanSofa heb je keuze uit een aantal verschillende soorten zitcomfort. Of je nu houdt van heerlijk zacht of toch liever iets steviger. Het kan allemaal. Probeer ook eens het populaire Pock-IT seat. Een combinatie van traag schuim met binnenvering. De Giorno is verkrijgbaar met vier verschillende rugkussens. Stoer is hij met de strakke plain Casia, maar het diamond Brooklyn patroon geeft de bank ook een bijzonder effect. Bij iedere bank van UrbanSofa heb je keuze uit 200 verschillende trendy stoffen. Iedere bank wordt dan ook speciaal voor jou persoonlijk geproduceerd.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!