Tommy

Sofa

995

Tommy

Sofa

vanaf

995

Wat een uniek exemplaar is dit. Met zijn robuuste karaktervolle, exclusieve uitstraling een echte leefbank voor het hele gezin. Met deze bank haal je een betaalbaar designermeubel in huis. De bank heeft een diepte van 110 cm, heerlijk om in weg te dromen. Maar door de toevoeging van de flexibele losse rugkussens ook geschikt voor de wat actievere zit. Ook bij de Tommy kun je weer eindeloos combineren qua opstelling en met meer dan 200 verschillende stoffen wordt ook deze bank door UrbanSofa weer speciaal voor jou met de hand gemaakt.

Tommy Sofa

Een bank met robuuste karaktervolle uitstraling, wat hem maakt tot een exclusief designer meubel. Door de diepte van wel 110 cm is de Tommy een echte leefbank voor het hele gezin. Door de flexibele rugkussens ook prima geschikt voor een actievere zit. De Tommy heeft een vaste zitting en is volledig zelf samen te stellen. Wat dacht je van het plaatsen van een hocker als tussenelement. Door het toevoegen van een houten blad heb je direct een tafel toegevoegd in de bank. Net even wat anders en het geeft je bank een exclusieve uitstraling. Ook heb je bij UrbanSofa een ruime keuze uit wel 200 verschillende soorten trendy stoffen. Het type stof bepaalt uiteindelijk de totale uitstraling van jouw bank. Ga je voor het stoere leder of maak je de combinatie met een landelijke stof. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!