Vigo

Hoekbank

2495

Vigo

Hoekbank

vanaf

2495

UrbanSofa heeft weer een nieuwe topper aan haar collectie toegevoegd. Deze Vigo is een echte eyecatcher voor jouw interieur. De zitkussens zijn voorzien van Pock-IT Seat hierdoor komen stijl en comfort samen. Ook deze bank is weer geheel zelf samen te stellen met o.a. een keuze uit de zeer uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa.

Vigo Hoekbank

Zoek je een hoekbank met stijl en comfort dan is deze Vigo vast iets voor jou. Deze bank heeft een mooie vormgegeven armleuning. De hoge metalen poten geven de bank een prachtige uitstraling. De vaste zitkussens zijn standaard voorzien van Pock-IT Seat. Dit geeft een heerlijk zitcomfort. De bank is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Of je nu voor een grote of een wat kleinere hoekbank gaat het kan allemaal. Daarnaast heb je keuze uit meer dan 200 verschillende trendy stoffen en leder. Zo wordt iedere bank van UrbanSofa persoonlijk voor de klant gemaakt. Kom langs onze showroom en ervaar zelf het comfort. Wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijk keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!