Toulouse

Eetkamerfauteuil

389

Toulouse

Eetkamerfauteuil

vanaf

389

Wat een zitcomfort. De Toulouse eetkamerfauteuil staat garant voor heerlijke avonden tafelen. Met zijn luxe uitstraling en heerlijke zitcomfort een aanwinst voor jouw interieur. Verkrijgbaar in diverse opties en eventueel te combineren met de Toulouse eetkamerbank en stoel.

Toulouse Eetkamerfauteuil

Een eetkamerfauteuil moet mooi ogen in ons interieur. Even zo belangrijk is het zitcomfort. Dit komt samen bij deze prachtige Toulouse eetkamerfauteuil. De rugleuning van deze fauteuil is voorzien van handgemaakte capitons. Dit geeft een luxe romantische uitstraling. De Toulouse is verkrijgbaar in diverse opties en eventueel ook zonder capiton. Optioneel bestaat de mogelijkheid de fauteuil te voorzien van een handgreep. Ook daarin biedt UrbanSofa weer diverse mogelijkheden. Met o.a. keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen, is dit ook weer een model uit de collectie van UrbanSofa welke helemaal zelf is samen te stellen. Heerlijk zitcomfort speciaal voor jou gemaakt.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!