Aspen

Fauteuil

695

Aspen

Fauteuil

vanaf

695

Een fauteuil met een luxe uitstraling en een echte blikvanger in jouw interieur. De Aspen is verkrijgbaar als fauteuil maar ook als sofa. Verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende meubelstoffen.

Aspen Fauteuil

Een echte eyecatcher is deze Aspen fauteuil. Zijn ronde vormgeving met daarbij de gebogen gecapitonneerde rug geven deze fauteuil een luxe uitstraling en is hiermee uniek in zijn soort. Tevens is dit model verkrijgbaar als sofa. Leuk is hij in één van onze shiny of print stoffen. Maar ook stoer in het leder. Een echte eyecatcher en met keuze uit de meer dan 200 verschillende trendy meubelstoffen is er vast iets van jouw keuze bij.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!