Jake

Fauteuil

495

Jake

Fauteuil

vanaf

495

Eén van onze favorieten is deze Jake fauteuil met zijn heerlijke zitcomfort. Dit komt mede door de verend interieur in de rug. Dit geeft deze fauteuil extra comfort. Met zijn stoere en robuuste uiterlijk past hij in ieder interieur. Een fauteuil die je moet zien en ervaren en dat voor een zeer scherpe prijs.

Jake Fauteuil

Wat een heerlijk zitcomfort heeft deze Jake. Het verende interieur in de rug geeft extra comfort aan deze fauteuil. Door de grote keuze uit meer dan 200 verschillende meubelstoffen en leder past deze fauteuil in ieder interieur. Kom langs en ervaar zelf het heerlijke zitcomfort en dan ben jij waarschijnlijk, net als wij al snel verkocht en dat alles voor een wel heel aantrekkelijke prijs.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!