Auxerre

Loungebank

1795

Auxerre

Loungebank

vanaf

1795

De Auxerre een bank met enorm veel mogelijkheden en een heerlijk zitcomfort. Verkrijgbaar in diverse opstellingen met keuze uit drie soorten armleuningen en rugkussens, aan te passen naar eigen wens, met of zonder het Recliner relax concept.

Auxerre Loungebank

Relaxen doe je op een loungebank. Echt relaxen doe je op deze Auxerre loungebank. Naast het heerlijke standaard comfort van deze bank, is het ook mogelijk om deze uit te breiden met de elektrische relax functie in het zitgedeelte. De Auxerre biedt een keuze uit drie soorten armleuningen en rugkussens. Met de keuze uit de uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa, stel je jouw persoonlijke Auxerre loungebank samen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!