Cesano

Loungebank

1695

Cesano

Loungebank

vanaf

1695

Wat een schitterende vormgeving. De Cesano is voorzien van brede armleuning en de pootjes zijn van massief geborsteld aluminium. Dit geeft de bank een stoere, strakke uitstraling en de Cesano past hiermee perfect in een industieel interieur. Een bank met een heerlijk zitcomfort, aanpasbaar naar eigen wens. Jij bepaalt zelf de opstelling en met keuze uit de meer dan 200 verschillende stoffen uit de collectie van UrbanSofa is er vast de perfecte match voor jou te vinden.

Cesano Loungebank

De Cesano is verkrijgbaar in diverse varianten en geheel door jou zelf samen te stellen. Bij de loungevariant heb je keuze uit drie verschillende formaten. Of je nu gaat voor de wat smallere lounge variant of de hele brede large. Het kan allemaal. Met zijn brede armleuning en massief geborstelde aluminium pootjes is de Cesano als loungebank een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Door de keuze uit verschillende soorten zitcomfort bepaal jij zelf je persoonlijke voorkeur. Daarnaast is er keuze uit wel 200 verschillende stoffen en rijke materialen. Zo pas jij de bank aan naar jouw persoonlijke voorkeur en wat past in jouw interieur.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!