Gino

Hoekbank

2295

Gino

Hoekbank

vanaf

2295

Een stoere strakke bank met een Scandinavisch accent. De bank heeft een subtiele vormgeving en metalen pootjes. Een comfortabele bank die met zijn smalle armleuning qua formaat ook erg geschikt is voor een kleinere woning. Zoals je mag verwachten van UrbanSofa is de Gino verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen. Leuk bij deze bank is de uitbreiding met bijvoorbeeld een halfronde hocker. Met keuze uit enorme stoffencollectie geef jij jouw bank een persoonlijke touch.

Gino Hoekbank

Of je nu gaat voor een grote of kleine hoekbank, met deze Gino kan het allemaal. Een prachtige bank met een heerlijk zitcomfort is genieten met een grote G voor het hele gezin. Dit model heeft een subtiel vormgegeven armleuning en in combinatie met de stalen pootjes is dit een bank met een ietwat Scandinavisch touch. Iedere bank uit de UrbanSofa collectie wordt speciaal op maat gemaakt. De klant bepaalt zelf het zitcomfort en de looks. Er is daarbij keuze uit wel meer dan 200 verschillende soorten stoffen. Vind je het lastig een keuze te maken? Geen probleem, wij helpen je daar graag bij.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!