Gino

Loungebank

1695

Gino

Loungebank

vanaf

1695

Een stoere strakke bank met een Scandinavisch accent. De bank heeft een subtiele vormgeving en metalen pootjes. Een comfortabele bank die met zijn smalle armleuning qua formaat ook erg geschikt is voor een kleinere woning. Zoals je mag verwachten van UrbanSofa is de Gino verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen. Leuk bij deze bank is de uitbreiding met bijvoorbeeld een halfronde hocker. Met keuze uit enorme stoffencollectie geef jij jouw bank een persoonlijke touch.

Gino Loungebank

De Gino is een comfortabele lounge bank. De metalen pootjes en de armleuningen die subtiel zijn vormgegeven geven de bank een Scandinavische look. Door de keuze uit diverse opstellingen en maten is de Gino geschikt voor iedere woning. Ook wanneer je wat minder ruimte hebt plaats je hiermee toch een bank met een rijke uitstraling. Door de enorme keuze uit wel meer dan 200 verschillende stoffen, bepaal jij helemaal zelf de looks. Wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuzes.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!