Quinn

Sofa

1095

Quinn

Sofa

vanaf

1095

De Quinn is een bank met een exclusieve chique uitstraling. Een prachtig model met mooie vormgegeven armleuningen en metalen pootjes. Met deze bank haal je een echte eyecatcher in huis. Een ware aanvulling op de collectie van UrbanSofa. Een bank die je helemaal zelf kan samenstellen. Of je nu gaat voor een sofa, hoek- of loungebank. Jij bepaalt zelf de opstelling en het formaat. Met de keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie met meer dan 200 verschillende soorten stoffen, stel jij jouw persoonlijke bank samen.

Quinnn Sofa

Wat een prachtig model is dit. Met zijn stijlvol vormgegeven armleuning en metalen pootjes een bank met een luxe exclusieve uitstraling. De bank is verkrijgbaar in diverse zitcomfort, of je nu houdt van een zachte of wat hardere zit of het ultieme Pock-IT seat, het kan allemaal. Jij bepaalt zelf het formaat en hebt daarbij ook nog eens keuze uit 200 verschillende trendy stoffen. Zo maak je van deze eyecatcher jouw persoonlijke bank.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!