Fiore

Loungebank

1095

Fiore

Loungebank

vanaf

1095

De Fiore heeft een landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor past hij in elke interieur. De bank heeft een sierlijke armleuning en is standaard voorzien van comfortabele armkussens. Ook hier heb je weer de keuze uit diverse type rugkussens. Zo geeft bijvoorbeeld het diepe handgemaakte capitonnage de bank een luxe uitstraling. De Fiore is helemaal zelf samen te stellen en verkrijgbaar in diverse maten, opstellingen en stoffen.

Fiore Loungebank

Op zoek naar een loungebank met een landelijke en toch een stoere uitstraling? Dan is deze Fiore uit de lifestyle collectie van UrbanSofa vast iets voor jou. Deze bank is geheel naar eigen wens samen te stellen met keuze uit verschillende vormen van zitcomfort zoals de Pock-IT seat met binnenvering. Daarnaast zijn er vier soorten rugkussens. Zo geeft de strakke casia de bank een wat stoerdere uitstraling. Het handgemaakte capitonnage in de rug geeft de Fiore juist een landelijke romantische en luxe uitstraling. Met keuze uit de ruime stoffencollectie wordt het helemaal jouw bank.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!