Auxerre recliner

Hoekbank

2995

Auxerre recliner

Hoekbank

vanaf

2995

Ben je op zoek naar een elektrische verstelbare bank, dan is deze Auxerre echt iets voor jou. Of je nu aan één, twee of meerdere delen de elektrische relax functie wil toevoegen, het is allemaal mogelijk. Het verstelbare deel is standaard voorzien van een hoofdsteun en deze is tevens optioneel verkrijgbaar op de hele bank. De Auxerre is te bestellen als sofa, loungebank en hoekbank en tevens ook als losse relax fauteuil. Dit is model is verkrijgbaar met drie verschillende armleuningen en rugkussens. Met de keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie creëer je een bank met eindeloos veel mogelijkheden en relaxcomfort.

Recliner Hoekbank Auxerre

Zoek je een comfortabele hoekbank dan ben je bij deze Auxerre aan het juiste adres. Een bank met een heerlijk zitcomfort en uit te breiden met de elektrische relax functie. Deze bank heeft drie verschillende soorten armleuningen en rugkussens.  Jij bepaalt zelf waar en op hoeveel zitplaatsen je de relax functie wil toepassen. Met keuze uit de grote stoffen collectie van UrbanSofa maak jij deze elektrische relax bank, geheel passend in jouw interieur.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!