Vigo

Sofa

1095

Vigo

Sofa

vanaf

1095

UrbanSofa heeft weer een nieuwe topper aan haar collectie toegevoegd. Deze Vigo is een echte eyecatcher voor jouw interieur. De zitkussens zijn voorzien van Pock-IT Seat hierdoor komen stijl en comfort samen. Ook deze bank is weer geheel zelf samen te stellen met o.a. een keuze uit de zeer uitgebreide stoffencollectie van UrbanSofa.

Vigo Sofa

Stijlvol en comfortabel is de beste omschrijving voor deze nieuwste topper uit de UrbanSofa collectie. De Vigo heeft met zijn smalle dubbele armleuning en de hoge iets wat afgehoekte metalen poten een prachtige vormgeving. Deze bank is voorzien van een vaste zitting met standaard Pock-IT Seat. Hierdoor blijft hij mooi in zijn vorm en staat tevens garant voor een heerlijk zitcomfort. Je eigen persoonlijke touche geef je met behulp van keuze uit de collecte van wel meer dan 200 verschillende stoffen. Zo wordt iedere bank persoonlijk op maat gemaakt. Kom langs en wij helpen jou met het maken van de beste keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!