Olav

Barstoel

330

Olav

Barstoel

vanaf

330

Nieuw in de collectie van UrbanSofa is de Olav eetkamerfauteuil en barstoel. Een model met een robuust uiterlijk een mooie details. De Olav is geheel naar eigen wens samen te stellen. Je heb de keuze uit onze ruime meubelstoffencollectie. Daarnaast heeft dit model keuze uit diverse onderstellen. Met een zitting waarin de Premium Pock-IT seat is verwerkt een heer heerlijke comfortabele eycatcher.

Olav Barstoel

Een barstoel met een robuuste uitstraling en mooie details, dan hebben we het over deze Olav. Dit model is verkrijgbaar in twee hoogtes. Zo past hij altijd aan jouw kookeiland of bartafel. Ook leuk om te combineren met de Olav eetkamerfauteuil. Alle producten van UrbanSofa zijn volledig naar eigen smaak samen te stellen. Met de keuze uit meer dan 200 verschillende meubelstoffen en leder is er altijd iets bij wat past in jouw interieur. De zitting is voorzien van de Premium Pock-IT seat wat de barstoel extra zitcomfort geeft. Kom eens proefzitten in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie helpen wij u graag met het maken uw keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!