Newport

Fauteuil

595

Newport

Fauteuil

vanaf

595

Of je nu van modern, landelijk of stoer houdt, deze Newport past daar altijd bij. Leuk detail is het rugkussen. Deze is doorgestikt en heeft daarmee een mooie ruitvorm. De achterkant is vlak en omdat het rugkussen draaibaar is, bepaal jij zelf de uitstraling van deze fauteuil. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden bij deze stijlvolle fauteuil.

Newport Fauteuil

Een fauteuil met een tikkeltje stoere, maar ook landelijk en ook weer moderne uitstraling. Verkrijgbaar in diverse zitcomforts en door de keuze uit onze grote collectie meubelstoffen helemaal zelf samen te stellen. Extra leuk aan dit model is het draaibare rugkussen. Aan de voorkant doorgestikt wat een ruit effect geeft. Aan de achterkant is het kussen vlak en daarbij qua look en feel af te wisselen. Ervaar zelf het heerlijke zitcomfort van deze fauteuil in onze winkel.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!