Fleur

Fauteuil

595

Fleur

Fauteuil

vanaf

595

Eén van onze toppers uit de landelijke collectie van UrbanSofa is deze Venetia. Hij is stijlvolle afgewerkt met het handgemaakte capiton in de arm en rugleuning. Een prachtige fauteuil met een heerlijk zitcomfort.

Venetia Fauteuil

Zoek je een compacte fauteuil met een landelijke uitstraling? Dan is deze Venetia vast iets voor jou. De arm- en rugleuning zijn afgewerkt met handgemaakte capitonnering. De fauteuil is verkrijgbaar in verschillende zitcomforts. De kleur van de pootjes zijn in 3 opties verkrijgbaar. Met de ruime keuze uit de UrbanSofa stoffencollectie bepaal jij helemaal zelf de look van jouw fauteuil. Kom langs en ervaar het heerlijk zitcomfort en laat ons je helpen bij het maken van jouw persoonlijke.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!