Ronan

Fauteuil

595

Ronan

Fauteuil

vanaf

595

Een aanwinst voor ieder interieur deze Ronan fauteuil. De rug van dit model is afgewerkt met strakke belijningen wat een stoer effect geeft. Het stalen onderstel maken deze fauteuil helemaal af. Ook te combineren met de bijpassende hocker wat zorgt voor extra comfort.

Ronan Fauteuil

De Ronan fauteuil heeft met zijn strakke belijning en stalen onderstel een echte stoere uitstraling. Eventueel uit breiden met een bijpassende hocker. Dit geeft een extra leuk effect aan jouw interieur. De look van deze fauteuil is helemaal zelf samen te stellen. Of je nu gaat voor een leder of een print, alles is mogelijk. UbanSofa heeft namelijk een zeer uitgebreide stoffencollectie met keuze uit meer dan 200 soorten. Wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!