Memphis

Fauteuil

695

Memphis

Fauteuil

vanaf

695

Een mooi vormgegeven fauteuil deze Memphis. De elegante pootjes staan wat naar buiten en dat samen met de afgeronde hoeken geeft dit model een mooie uitstraling. Een heerlijke fauteuil om groots in te genieten.

Memphis Fauteuil

Wat een mooie vormgeving heeft deze fauteuil. Met de elegante pootje die wat naar buiten staan en zijn afgeronde hoeken is dit ook weer een model dat uniek is in zijn soort. Met de enorme uitgebreide stoffen collectie met meer dan 200 soorten, bepaal jij helemaal zelf de look van deze prachtige fauteuil. Kortom een prachtig model om heerlijk in te genieten.  

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!