Lenn

Fauteuil

695

Lenn

Fauteuil

vanaf

695

Wat een stoere fauteuil is dit. De Lenn is voorzien van een stoere stiknaad die horizontaal is verwerkt in de rug. Daarnaast is hij voorzien van een robuuste metalen draaipoot. Mooi en zeker ook comfortabel uit te breiden met een hoofdsteun.

Lenn Fauteuil

De Lenn is een fauteuil met een stoer uiterlijk. De metalen, robuuste draaipoot en de horizontale stiknaad in de rug geven dit model een exclusief design. Een waar pronkstuk voor jouw interieur. De fauteuil is optioneel uit te breiden met een hoofdsteun. UrbanSofa heeft een uitgebreide stoffencollectie volgens de laatste trends. Met keuze uit meer dan 200 soorten materialen en kleuren. Extra stoer is deze Lenn in het leder. Kom langs en laat je door ons adviseren bij jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!