Florencia

Tafel

946

Florencia

Tafel

vanaf

946

Organische vormen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Deze Florencia uit de Bruuts tafelcollectie is dan ook een ware eyecatcher voor jouw interieur. Zijn mooie vormen in combinatie van het structuur van het hout maakt de look van deze tafel compleet.

Florencia Tafel

Een ware eyecatcher voor jouw interieur deze Florencia eettafel. Deze tafel heeft prachtige organische Vormen en in combinatie van het textuur in het hout is deze tafel een echt pronkstuk in jouw woonkamer. Met de PROcare onderhoudsproducten bepaal jij ook nog eens zelf de kleur van deze tafel. Of je nu gaat voor het warme rustiek of de kleurloze finish, jij bepaalt uiteindelijk zelf de look en feel van jouw eettafel.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!