Rocco

Tafel

812

Rocco

Tafel

vanaf

812

Niet meer weg te denken uit onze collectie is deze Rocco eettafel. Gemaakt van acaciahout en volledig massief. De Rocco past in ieder interieur. Verkrijgbaar in diverse maten en ook in een barvariant. Helemaal zelf samen te stellen. Met het unieke concept van Bruuts bepaal jij zelf de look van deze prachtige robuuste tafel.

Rocco Tafel

Nog altijd een rotsvaste waarde heeft deze Rocco eettafel uit de Bruuts collectie. De tafel is volledig massief gemaakt van acaciahout. Dit is een loofboom met een doorleefde warme uitstraling en een hele mooie structuur. Je hebt keuze uit diverse maten. Ook heeft dit model een barvariant. Jij bepaalt zelf de keuze van onderstel. Of je nu gaat voor een stoere block leg of stoere spider poot. Er zijn talloze mogelijkheden. In onze showroom laten we je graag alle mogelijkheden zien.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!