Romy

Tafel

912

Romy

Tafel

vanaf

912

Gezellig en stijlvol deze ovale Romy eetkamer tafel. Eén van onze toppers uit de Bruuts tafelcollectie. Het tafel blad is van massief hardhout. Robuust en niet opgedikt. Verkrijgbaar in twee formaten en met keuze uit diverse onderstellen. Een mooie tafel met een luxe uitstraling en hij staat daarom vast prachtig in jouw interieur.

Romy Tafel

Deze robuuste Romy eettafel geeft jouw interieur een luxe uitstraling. In combinatie met één van onze prachtige eetkamerfauteuils een aanwinst voor jouw woonkamer. Het blad is gemaakt van 100% duurzaam massief hardhout en verkrijgbaar in twee formaten. Daarnaast heb je bij de Bruuts collectie keuze uit diverse mogelijkheden aan onderstellen. Hiermee bepaal jij helemaal zelf de looks van jou eigen tafel. De PROcare onderhoudsolie biedt naast bescherming ook de mogelijkheid de tafel te voorzien van een andere kleur. Ga je voor zwart? Ook dat is mogelijk. Kom langs en wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!