Woodburry Live Edge

Tafel

1229

Woodburry Live Edge

Tafel

vanaf

1229

Wat een prachtige stoere boomstafel deze Woodbury Live Edge. Een robuust blad van 7,5 cm dik. Verkrijgbaar in diverse formaten en onderstellen. Eindeloos combineren doe je dan ook met het unieke concept van de tafels uit de Bruuts collectie.

Woodbury Live Edge

Op zoek naar een stoere robuuste eettafel? Dan is deze Woodbury Live Edge vast iets voor jou. Het tafelblad is maar liefst 7,5 cm dik. Gemaakt van 100% duurzaam hardhout. Dit model is verkrijgbaar in diverse maten. Met het unieke concept van Bruuts stel jij helemaal zelf jouw eigen tafel samen. Of je nu gaat voor een stoere blokpoot, een stalen onderstel of een kloosterpoot. Bij deze tafel heb je diverse mogelijkheden. Kom langs en bekijk alle mogelijkheden en stel met onze hulp jouw eigen persoonlijke eettafel samen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!

5 mei zijn wij gesloten.

geopend!