Landon Live Edge

Tafel

812

Landon Live Edge

Tafel

vanaf

812

Niet meer weg te denken uit onze collectie deze robuuste boomstafel. Of je nu gaat voor een grote, kleine of barvariant veel opties zijn mogelijk. Kleur en onderstel jij bepaalt het allemaal zelf. Dat maakt de Bruuts eetkamertafel collectie zo uniek.

Landon Live Edge Tafel

Of je gaat voor modern, stoer of landelijk deze robuuste boomstafel past altijd. De Landon Live Edge is verkrijgbaar in diverse formaten en is zelfs als barvariant te bestellen. De hele collectie van Bruuts eettafels biedt de mogelijkheid om zelf je type onderstel te kiezen. Vervaardigd uit 100% duurzaam hardhout en eventueel op kleur te brengen met één van de PROcare onderhoudsproducten. Kom langs en stel samen met ons jouw persoonlijke eettafel samen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!