Brandon

Loungebank

1695

Brandon

Loungebank

vanaf

1695

Wat een topper is deze Brandons Sofa. Verkrijgbaar in diverse opstellingen en formaten. Past met zijn vormgeving in zowel een modern als landelijk interieur. Met de vele mogelijkheden een bank helemaal naar jouw wensen samen te stellen. Een bank met een mooie uitstraling en een geweldig zitcomfort met extra ondersteuning in de rug.

Brandon Loungebank

Een loungebank met een krachtige stoere uitstraling, is de beste omschrijving van deze Brandon. De bank heeft door zijn brede armleuning en oversteek bij de zitkussens een speels effect. De wat hogere rugkussens bieden een heerlijk zitcomfort.  Net als al onze banken van UrbanSofa, heb je ook hier de keuze uit verschillende soorten zitcomfort. Of je nu gaat voor wat zachter of iets steviger of het ultieme Pock-IT seat comfort, jij bepaalt zelf wat bij je past.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!