Cesano

Hoekbank

2295

Cesano

Hoekbank

vanaf

2295

Wat een schitterende vormgeving. De Cesano is voorzien van brede armleuning en de pootjes zijn van massief geborsteld aluminium. Dit geeft de bank een stoere, strakke uitstraling en de Cesano past hiermee perfect in een industieel interieur. Een bank met een heerlijk zitcomfort, aanpasbaar naar eigen wens. Jij bepaalt zelf de opstelling en met keuze uit de meer dan 200 verschillende stoffen uit de collectie van UrbanSofa is er vast de perfecte match voor jou te vinden.

Cesano Hoekbank

De Cesano is als hoekbank met zijn brede armleuning en geborstelde aluminium pootjes een lust voor het hoog. Door zijn strakke uiterlijk een stoere bank die o.a. past in een industrieel interieur. Deze bank is verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen. Of je nu gaat voor een grote u- bank of een ruimtelijk effect met een open eilanddeel. Samen kijken wij wat past in jouw interieur. Daarnaast kies je zelf je eigen zitcomfort en type rugkussen. Met de keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie maak jij het helemaal tot jouw persoonlijke bank.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!