Gino

Sofa

1695

Gino

Sofa

vanaf

1695

Een stoere strakke bank met een Scandinavisch accent. De bank heeft een subtiele vormgeving en metalen pootjes. Een comfortabele bank die met zijn smalle armleuning qua formaat ook erg geschikt is voor een kleinere woning. Zoals je mag verwachten van UrbanSofa is de Gino verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen. Leuk bij deze bank is de uitbreiding met bijvoorbeeld een halfronde hocker. Met keuze uit enorme stoffencollectie geef jij jouw bank een persoonlijke touch.

Gino Sofa

Hou je van stoer en comfort? Kijk dan eens naar deze Gino. Een model met een wat strakkere vormgeving. De combinatie met de metalen pootjes geven de bank een ietwat Scandinavisch uiterlijk. Jij bepaalt zelf de look en feel van deze bank. Ga je voor een zachte of juist wat hardere zitcomfort? De keuze is aan jou. Bij UrbanSofa heb je namelijk keuze uit diverse mogelijkheden. Daarnaast is er een ruime collectie van wel meer dan 200 soorten stoffen en leder. Iedere bank wordt dan ook persoonlijk op maat gemaakt. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!