Giorno

Loungebank

1595

Giorno

Loungebank

vanaf

1595

Een stoere bank en met zijn 104 cm zitdiepte een heerlijke bank om in weg te duiken. Te diep voor jou? Geen probleem, iedere bank van Urbansofa is namelijk aan te passen naar een 10 cm kortere zit. De Giorno heeft een strak vormgegeven armleuning, wat hem een stoer uiterlijk geeft. Jij bepaalt zelf de look, het zitcomfort en opstelling. Of je nu gaat voor een grote stoere hoekbank of voor de organisch gevormde ronde lounge. Met de keuze uit één van onze trendy stoffen uit de UrbanSofa collectie wordt ook deze bank weer speciaal voor jou gemaakt.

Giorno Loungebank

Niets zo fijn om tot rust te komen op jouw persoonlijke loungebank. Wat dacht je van deze Giorno. Een bank met een strak vormgeven armleuning en een heerlijk diep zitcomfort. Maar net als al onze banken, voor de wat actievere zit, ook eventueel 10 cm korter te verkrijgen. Jij kiest zelf het formaat van jouw bank. Daarbij heb je zelf keuze uit verschillende loungedelen. Smal, medium, large maar ook de ronde variant is hier mogelijk. Jij bepaalt zelf wat bij jou past. Daarnaast is ook het zitcomfort naar jouw persoonlijke voorkeur aan te passen. Tevens heb je keuze uit vier verschillende rugkussens en heeft UrbanSofa een collectie van wel 200 verschillende trendy stoffen. Zo maak jij de bank tot jouw persoonlijke Giorno loungebank.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!