Melrose

Tafel

1295

Melrose

Tafel

vanaf

1295

Zoek je een echte bourgondische doorleefde tafel dan past deze Melrose vast bij jou. Mijn zijn dikke massieve blad vervaardigd uit 100% duurzaam hardhout een ware aanvulling voor jouw interieur. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en volgens het Bruuts concept volledig zelf samen te stellen.

Melrose Tafel

Een eettafel om aan te leven, dat is deze Melrose. Met zijn landelijke, bourgondische en doorleefde uitstraling een ware aanvulling voor jouw interieur. Gemaakt van 100% duurzaam hardhout en een volledig massief blad. Prachtig met zijn kloosterpoot in een landelijk interieur. Maar stoer in combinatie met een robuust houten leg. Ook bij deze eettafel bepaal jij met het unieke Bruuts concept zelf de look en formaat van jouw tafel. Kijk ook eens naar een bijpassende eetkamerfauteuil uit de UrbanSofa collectie en maak jouw persoonlijke set compleet.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!