Woodbury Stelvio

Tafel

929

Woodbury Stelvio

Tafel

vanaf

929

Wat een stoere tafel is dit. Weer z’n topper uit de Bruuts tafelcollectie. Verkrijgbaar in diverse formaten in combinatie met de uitgebreide collectie aan onderstellen. Zo krijgt elke tafel uit de Bruuts collectie zijn eigen persoonlijke karakter.

Woodbury Stelvio Tafel

Wat een prachtig design heeft deze tafel. Wat hem extra bijzonder maakt is het houtpatroon wat een speels effect geeft aan het tafelblad. Deze is volledig massief en wel 7,5 cm dik. De natuurlijke samenstelling maakt dat geen enkele tafel hetzelfde is. Extra bijzonder aan de Bruuts tafelcollectie is de keuze uit de diverse onderstellen. Bepaal zelf de kleur van jouw tafel met de PROcare onderhoudsolie. o krijg je dus altijd jouw eigen unieke persoonlijke tafel in huis.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!