Lara Recht Tafelserie

€912

Wij zijn de makers van het Heerlijk Tafelen. De designers en de trendsetters.Niemand is hetzelfde. Daarom stel je jouw nieuwe eettafel bij Bruuts gewoon helemaal zelf samen. Keuze gemaakt? Dan kom je gezellig naar Lévora Woonwinkel en bekijk je jouw keuzes nog even in de showroom. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. De meeste opties hebben we gewoon op voorraad dus jouw unieke tafel wordt verrassend snel geleverd! Kies je voor Bruuts? Dan kies je voor 3 jaar fabrieksgarantie, 100% legaal hardhout uit duurzaam beheerde bossen en productie met aandacht voor mens en milieu. Be sure it’s Bruuts, Be sure it’s real!

De Lara eettafel uit onze Bruuts collectie is een stijlvolle verschijning. Massief duurzaam hardhout met een chique facet rand. Een moderne verschijning met een exclusieve uitstraling. De tafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. Hierdoor is elke tafel uniek en krijgt de Lara een prachtige, natuurlijke look. Kies uit verschillende formaten en onderstellen en stel zelf jouw Lara samen!

Jouw Bruuts tafel stel je helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt. Select de looks en onze ervaren meubelmakers gaan voor je aan de slag! Wil je weten hoe jouw tafel er uit komt te zien of wil je gewoon wat proberen? Ga aan de slag in de Bruuts Tafel Configurator

Lévora Woonwinkel is Premium Store van UrbanSofa en Bruuts! Wij hebben dus de volledige collectie in onze showroom in Eindhoven.

Meer informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.