Aniston

Barstoel

349

Aniston

Barstoel

vanaf

349

De Aniston is weer z’n topper uit de UrbanSofa collectie. Door het verend interieur een heerlijke eetkamerfauteuil met ultiem zitcomfort dat garant staat voor urenlang tafelen. Met zijn prachtige capiton in de rugleuning en optioneel ook aan de achterzijde, is de Aniston een lust voor het oog. Verkrijgbaar in diverse opties geheel naar eigen wens samen te stellen en ook verkrijgbaar als eetkamerfauteuil variant.

Aniston Barstoel

De Aniston barstoel staat garant voor heerlijke gezellige avonden aan jouw bartafel. Dit model is voorzien van een verend binnen interieur wat garant staat voor een heerlijk zitcomfort. Het capiton in de rugleuning en optioneel ook aan de achterzijde, geven de barstoel een rijkelijke luxe uitstraling. De velen opties bieden de mogelijkheid om zelf de volledige looks te bepalen passend bij jouw interieur. Of je nu gaat voor een trendy print, leder of een natuurlijke tint. UrbanSofa heeft een stoffencollectie met meer dan 200 verschillende stoffen en kleuren. Deze barstoel is ook leuk te combineren met de Amy en Aniston eetkamerfauteuil.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!