Toulouse no arms

Eetkamerfauteuil

339

Toulouse no arms

Eetkamerfauteuil

vanaf

339

De Toulouse eetkamerstoel is weer zo’n prachtig model uit de landelijke lifestyle collectie van UrbanSofa. Het capiton geeft deze fauteuil een rijke, luxe en romantische uitstraling. Optioneel ook te verkrijgen met een vlakke rug. De vele optionele mogelijkheden maken het mogelijk deze fauteuil helemaal zelf naar eigen smaak en wensen samen te stellen. Leuk om te combineren met de Toulouse eetkamerbank.

Toulouse no arms Eetkamerfauteuil

De Toulouse eetkamerfauteuil heeft met zijn prachtige handgemaakte capiton een rijke en luxe uitstraling. Extra mooi detail is de afwerking met de bies aan de achterzijde van de fauteuil. De Toulouse biedt diverse opties, waardoor hij helemaal naar eigen smaak is samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een contrasterende bies of één van de diverse modellen handgrepen. En natuurlijk ook hier is er keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen uit de collectie van UrbanSofa. Leuk is het om een combinatie te maken met de Toulouse eetkamerbank en armfauteuil. Helemaal compleet maak je de set met de storage hocker. Een multifunctionele hocker die zelfs al opbergruimte gebruikt kan worden.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!