Signa

Barstoel

330

Signa

Barstoel

vanaf

330

Wat een stoere robuuste barstoel is deze Signa. Verkrijgbaar in 2 verschillende afmeting. Met keuze uit de ruime stoffencollectie van UrbanSofa helemaal aan te passen naar de looks van jouw interieur. De zitting is voorzien van de Premium Pock-IT seat wat garant staat voor urenlang zitplezier.

Signa Barstoel

Op zoek naar een barstoel met een heerlijk zitcomfort. Dan is deze Signa uit de collectie van UrbanSofa vast iets voor jou. Verkrijgbaar in twee hoogtes. Zo past hij altijd aan de hoogte van jouw bartafel of kookeiland. Eventueeel te combineren met de Signa eetkamerfauteuil. Alle producten uit de UrbanSofa collectie worden speciaal op maat voor de klant gemaakt. Je hebt dan ook keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen naar de laatste trends. Ook verkrijgbaar in leder. Bezoek onze showroom in Eindhoven en wij helpen je bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!