Kate

Eetkamerfauteuil

349

Kate

Eetkamerfauteuil

vanaf

349

De Kate een prachtige eetkamer fauteuil die past in ieder interieur. Dit model is standaard verkrijgbaar met prachtig handgemaakt capiton. Maar zeker ook zo mooi met een vlakke rug en armleuning. Of je nu gaat voor een landelijke of moderne uitstraling, bij deze Kate past het allemaal.

Kate Eetkamerfauteuil

De Kate eetkamerfauteuil is een prachtig exemplaar en samen te stellen geheel naar eigen wens. Standaard zijn de arm en rugleuning van de Kate voorzien van handgemaakte capiton. Dit geeft de fauteuil een luxe, romantisch uiterlijk wat bijvoorbeeld heel mooi past in een landelijk interieur. Maar voor een wat modernere touch heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor een vlakke arm- en rugleuning. Tevens zijn er vier opties voor de kleur van de stoelpoten. Met de keuze uit één van de maar liefst 200 verschillende stoffen uit de collectie van UrbanSofa stel jij zelf je eigen persoonlijke eetkamerfauteuil samen. Waar ga jij voor? Een basic neutrale kleur of misschien wel voor een trendy print. Jij bepaalt de looks en wij helpen je graag bij het maken van deze keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!