Olav

eetkamerfauteuil

310

Olav

eetkamerfauteuil

vanaf

310

Nieuw in de collectie van UrbanSofa is de Olav eetkamerfauteuil en barstoel. Een model met een robuust uiterlijk een mooie details. De Olav is geheel naar eigen wens samen te stellen. Je heb de keuze uit onze ruime meubelstoffencollectie. Daarnaast heeft dit model keuze uit diverse onderstellen. Met een zitting waarin de Premium Pock-IT seat is verwerkt een heer heerlijke comfortabele eycatcher.

Olav Eetkamerfauteuil

De Olav eetkamerfauteuil is met zijn robuuste uitstraling en heerlijk zitcomfort een mooie aanvulling op de collectie van UrbanSofa. Met dit model kun je eindeloos combineren. Zo heb je keuze uit diverse onderstellen. Heb je de voorkeur voor een draaipoot of een vaste houten onderstel. Jij bepaald het allemaal zelf. Door de ruime keuze uit onze stoffencollectie is de stoel helemaal in te passen in jouw eigen interieur. Of je nu gaat voor een romantische landelijke uitstraling of voor een stoere lederen stoel kiest. De keuze is aan jou. De Olav heeft door de Premium Pock-IT seat een heerlijk zitcomfort en tevens ook verkrijgbaar als barvariant. Leuk om met elkaar te combineren. Kom eens langs en ervaar het vooral zelf. Wij helpen je vervolgens graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!