Raven

Eetkamerfauteuil

279

Raven

Eetkamerfauteuil

vanaf

279

Ga je voor kwaliteit, comfort en uitstraling tegen een aantrekkelijke prijs, dan past deze Raven eetkamerfauteuil vast bij jou. Stel helemaal zelf jouw eigen persoonlijke eetkamerfauteuil samen. Of je nu gaat voor leder, velvet of een mooie geweven stof. Met keuze uit 5 verschillende uitvoeringen zit er vast een optie bij die bij jou past. Ook verkrijgbar als barstoel variant.

Raven Eetkamerfauteuil

Of je nu houdt van stoer, landelijk of modern er is altijd wel een Raven eetkamerfauteuil die bij jou past. Een kwalitatief hoogwaardige eetkamerfauteuil met een heerlijk zitcomfort. En dat alles voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Dit model is geheel zelf samen te stellen. Uniek is natuurlijk de keuze uit vijf verschillende rugleuningen. Zo kun je kiezen uit een vlakke rugleuning, maar ook met banen, diamond, capiton en een square rug en zitting. Teven heb je de keuze uit diverse pootkleuren. Eventueel optioneel kun je een handgreep toevoegen. Ook daarin zijn weer verschillende opties mogelijk. Maak keuze uit één van de stoffen uit de grote collectie van UrbanSofa. Zo wordt iedere fauteuil geheel op maat persoonlijk voor de klant met de hand gemaakt. Kom langs en ervaar zelf de talloze mogelijkheden en het heerlijke zitcomfort.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!