Louise

Loungebank Rond

2319

Louise

Loungebank Rond

vanaf

2319

De Louise is met recht een echte eyecatcher voor jouw interieur. De organische vormen geven dit model een exclusieve uitstraling. De Pock-IT seat binnenvering zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Verkrijgbaar in diverse opstellingen. Stel met behulp van de ruime keuze uit de stoffencollectie van UrbanSofa jouw eigen persoonlijke bank samen.

Louise Loungebank Rond

Ben je op zoek naar een bijzondere loungebank dan is deze Louise vast iets voor jou. Dit model heeft prachtige organische vormen wat een exclusieve uitstraling geeft. De Pock-it seat binnenvering staat garant voor een heerlijk zitcomfort. Verkrijgbaar in diverse afmetingen. Helemaal persoonlijk naar jouw eigen smaak samen te stellen. UrbanSofa heeft keuze uit wel meer dan 200 verschillende stoffen. Wij helpen je graag bij het maken van jouw persoonlijke keuze.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!