Nice

Eetkamerfauteuil

219

Nice

Eetkamerfauteuil

vanaf

219

De Nice eetkamerfauteuil met zijn robuuste uitstraling past in elk interieur, staat ook erg leuk aan jouw eettafel en is tevens mooi te combineren met de Nice eetkamerbank. Ook de Nice heeft talloze opties, waarmee je jouw persoonlijke eetkamerfauteuil samen kunt stellen. Dit alles wordt speciaal voor jou op maat gemaakt door UrbanSofa.

Nice Eetkamerfauteuil

Robuust, stoer en van een ouderwets degelijke kwaliteit, dat is deze Nice eetkamerfauteuil. Hij is ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd. Een model met vele mogelijkheden en opties geheel naar eigen keuze samen te stellen. Ook erg leuk om deze fauteuil te combineren met de Nice eetkamerbank. Of je nu gaat voor een stoere look met lederen bekleding of een zachte uitstraling met één van onze velvet stoffen, het kan allemaal. UrbanSofa heeft een enorm grote collectie aan trendy stoffen.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!