Toscane

Fauteuil

595

Toscane

Fauteuil

vanaf

595

Een fauteuil met talloze mogelijkheden, met of zonder capiton, strakke houten pootjes of klassieke wielen. Bij deze Toscane zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zijn dan ook enorm trots op deze fauteuil uit de Country en Lifestyle collectie van UrbanSofa.

Toscane Fauteuil

Een populair model, wat door zijn vele mogelijkheden past in elk in elk interieur. Of je nu gaat voor een landelijke uitstraling of liever een moderne touch. Het kan allemaal. Ga je voor een eigentijds effect met de vlakke rug en contrasterende bies? Of kies je voor het landelijke effect met de gecapitonneerde rug en klassieke wielen. Je hebt dan ook nog eens keuze uit meer dan 200 verschillende soorten stoffen en leder. Met deze Toscane fauteuil kun jij dus eindeloos combineren. En zo wordt ieder model speciaal met de hand vervaardigd voor onze klanten.

Gerelateerde

producten.

Premium

dealer.

Bij Lévora Woonwinkel kun je terecht voor de gehele collectie van UrbanSofa en Bruuts. Breng een bezoek aan onze winkel in Eindhoven en doe inspiratie op. Bij binnenkomst zult u verrast zijn over de ruime showroom en de huiselijke sfeer waarin u alle mogelijkheden van de collectie kunt bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan met persoonlijke aandacht klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens proefzitten, wij hebben de koffie al voor u klaar staan.

Altijd

persoonlijk.

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In onze sfeervolle winkel kunt u terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store hebben wij de volledige collectie van UrbanSofa en Bruuts in onze showroom staan. Bezoek onze gezellige showroom en ervaar onder andere hoe u zelf een bank geheel naar uw eigen wens kan samenstellen.

Wij helpen u graag daarbij. Kom gerust eens langs, wij hebben de koffie voor u klaar staan. Tevens komen wij uw artikelen ook graag persoonlijk leveren.

Kom langs in de

showroom!